Начев ЕООД

Фирма „НАЧЕВ“ ЕООД е създадена през 1990година. Тя извършва търговия със стоки за отоплението, проектиране, изграждане, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на отоплителни, газови,климатични и слънчеви инсталации. Фирмата притежава сертификат за изграждане на газови инсталации.

Фирма „НАЧЕВ“ ЕООД притежава специализирано оборудване необходимо за извършване на изграждането на отоплителни,газови,климатични и слънчеви инсталации,както и транспортни средства за извършване на търговската и монтажна дейност.
Изградили сме и поддържаме гаранционно и следгаранционно обслужване на много промишлени и битови обекти във Велико Търново и региона, а така също и в цялата страна.

Фирма „НАЧЕВ“ ЕООД е базирана в гр. Велико Търново, където притежава магазин и съвременна складова база. Във фирмата работи екип от висококвалифицирани търговци,проектанти, техници и монтажници.

На фирмите „WILO – България“,“ROCA”,”TESY“ и “SUNSYSTEM“. фирма „Начев ЕООД е официален сервиз и извършва гаранциаонното, следгаранционно и абонаментното обслужване на техните продукти в региона.

Фирма „НАЧЕВ“ЕООД е официален представител на фирмите:

 и други.

На фирмите „WILO – България“,“ROCA”,”TESY“ и “SUNSYSTEM“ фирма „Начев ЕООД е официален сервиз и извършва гаранциаонното, следгаранционно и абонаментното обслужване на техните продукти в региона.

 

Нашите партньори